LightLiving

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Keväistä korallia

"Tiedän heti kun näen sen!", on ajatus jonka kanssa lähden usein kodin sisustuksellisia hankintoja tekemään. Alkuun on pieni visio siitä mitä haluan ja kuvittelen miltä tila mahdollisesti näyttäisi sen kanssa.
Joskus idea hyvästä väriyhdistelmästä saattaa syntyä vaikkapa kuivumassa olevista pyykeistä tai lasten sukista sohvalla. Inspiraatio näihin uusiin koristetyynyihin syntyi, kun viskasin huivin kaulastani nojatuolin päälle. Pakkomielle väriin oli syntynyt.
Tätä vaaleaa korallin sävyä ei tosin ollut kaikista helpoin löytää tyynyistä mutta siinä ne kuitenkin ovat!

Tumman harmaat sohvat kehystävät mukavasti nämä uudet uutukaiset. Omaan makuuni niiden valkoinen kuviointi säihkyy sopivan modernisti.


Joululahjaksi saatu valkoinen viltti ja virkatut tyynynpäälliset sopivat uusien tulokkaiden kaveriksi. Lisää korallin sävyä tuovat Iittalan Kastehelmi-tuikut värinään salmon pink.


Nämä muutama pieni juttu sai koko olohuoneen ilmeen muuttumaan sopivan hempeäksi ja keväiseksi.
Keittiö kaipaisi samanlaista keväistä päivitystä. Saapi nähdä mistä inspis siihen löytyy.


Inspiraation täyteistä viikkoa!



6 kommenttia:

  1. Kauniit tyynyt. Ihan just se juttu, mitä etsit! Vaalea koralli onkin ihan ilmeinen tehosteväri teille nyt kun sen näkee :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korallilla taidan tehostaa itsenikin tähän kevääseen. :)

      Poista
  2. Hyvin sopii, minäkin olen suunnitellut noita olohuoneeseemme! Meillä on ehkä aavistuksen vaaleamman harmaa sohva, mutta istuisivat varmaan siihenkin hyvin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sopii harmaan kuin harmaan kanssa! :) Muutenkin tuo Ikean Bråkig-sarja on super valloittava! Mahtaakohan sitä olla vielä paljon tarjolla?

      Poista
  3. Täällä ollaan :) Mistä löysit tyynyt? Olen juuri tuon värisiä etsinyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun poikkesit! Ikea on paikka. :) Tyynyt kuuluvat tuohon Bråkig- sarjaan, joka tuli myyntiin jo alkuvuodesta. Niissä on siis jonkinlainen rajoitettu saatavuus, mutta itse olen niihin täällä Tampereella vielä törmännyt. 
      Tuo samainen väri on vallannut täällä jo vaatehuoneenkin. ;)

      Poista