LightLiving

sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Shoppailua ja selfietä

Hiihtolomaviikkoon kuului muutakin hauskaa kuin herkuttelu, nimittäin shoppailu! Joka liikkeessä oli jo kevään tuntua ja uusia mallistoja. Yksi ehdoton suosikkiputiikkini on Mango. Tyylikkäitä mutta tyttömäisiä vaatteita ja asusteita. Mahtavan löydön teinkin heti liikkeeseen saapuessa. Nimittäin pitkään etsinnässä ollut musta pikkulaukku olkahihnalla. Näppärä arkeen ja juhlaan. Omistan monta clutchia mutta käytännön ihmisenä koen vaikeaksi kiikuttaa laukkua koko ajan näpeissä tai kainalossa.




Niin, ja tämä mainio taidevedos laukusta on napattu uudella kamerallani, jonka käyttöä on kovasti opeteltu menneellä viikolla. Hetkien tallentajaksi valkoitui näpsäkän kokoinen Olympus pen mini E-PM2. Järkkäri huippuominaisuuksilla rentoon kuvaukseen. Nyt kuvien onnistuminen on enää kuvaajasta kiinni.



Kyllä nyt kelpaa ottaa selfiet! :)
Peba ei kestä enää pulkkamäkeä mutta pulla kelpaa! :)

Hauskaa laskiaissunnuntain iltaa!

3 kommenttia:

  1. Kiva selfie :). Mä tarvisin kans juuri tuon oloisen mustan laukun. Tärkein ominaisuus laukussa on, että se roikkuu mukana roikottamatta ;).

    VastaaPoista
  2. Mukavaa kun löysin blogiisi Katjan blogista! Ihanan näköinen uusi koti teillä! Jos mietit postausaiheita, niin rakennusprojekti ainakin kiinnostaisi.. Meilläkin sellainen suunnitelmissa, mutta talomallin ja -toimittajan valintakin tuottaa jo vaikeuksia! :) Niin ja tosi kaunis selfie! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva, että olet kurkannut blogiini! Rakennusprojekti, siinä olisikin mainio aihe ja kaikki on suht tuoreessa muistissa. :) Saisikohan tuon mahdottoman urakan jotenkin mukavasti tiivistettyä. :)

      Poista