LightLiving

lauantai 22. helmikuuta 2014

Olohuone

Valo ja avarat tilat olivat ykköstoiveemme talomallia valitessa. Isot ikkunat antavat ihanan valaistuksen ja kevyt takka halkoo tilaa keittiön ja olohuoneen välissä. Liika tavara on karsittu ja olohuoneeseen on valittu ne kauneimmat aarteet. Luonnonvalon lisäksi olemme kiinnittäneet huomiota muutenkin talon valaistukseen. Valot luovatkin omaa taidettaan muuten vaaleiksi jätetyille pinnoille.





Valkoinen, harmaa ja ripaus hopeaa sekä mustaa ovat talomme vallitsevia sävyjä, joita sitten maustetaan fiiliksen ja vuodenaikojen mukaan hieman värikkäämmillä esineillä.


Valokouru kruunaa ja luo tunnelmaa korkeaan tilaan





Takan paikka meillä oli keskellä taloa ja pitkän etsinnän jälkeen löytyikin tämä Nordpeisin Tokyo. Maalämmön vuoksi meille sopi parhaiten tämä kevyt kiertoilmatakka, joka ei siis perinteisen takan tavoin varaa lämpöä vaan luovuttaa sen heti. Enemmän se siis toimiikin kauniina tilanjakajana ja tunnelman tuojana.


Nordpeis Tokyo
 
Nykyisin pääsemme enää harvoin yhdessä mieheni kanssa elokuviin,  joten panostimme katselunautintoon kotonamme. Hyvä telkkari ja äänentoisto vetävät melkein vertoja kunnon elokuvasalille.




Sitten suosikkini. Oma pieni nojatuolinurkkaukseni. Nojatuoli, joka ei missään tapauksessa ole mitään huippu designiä mutta huippu mukava se on! Aallon tersävati toimii vaihtuvan esinenäyttelyn alustana ja jalkalamppu tuo lämmintä valoa lukunurkkaukseeni.




Tässä siis olohuoneemme pikainen esittely. Tämän hetkinen valaistus ja kamera eivät anna sitä oikeaa olohuoneemme tunnelmaa mutta kevättä kohti valon lisääntyessä olohuone herää henkiin. Kuvia sitten lisää.

Viikonlopun jatkoja toivottaa

- Emilia


Kommentit ovat tervetulleita!

3 kommenttia:

  1. Kauniita valoisia kuvia ja kuvakulmia!

    VastaaPoista
  2. Hei!ollaan mietitty samaa takkamallia, oletteko olleet tyytyväisiä? Lämpeneekö takan pinta kovasti? Kuinka lähellä ruokapöytä on takkaa? Osaatko arvioida kuinka lähellä takkaa voisi istua ilman että selkä kuumenee liikaa:)? Mistä olette takan hankkineet? Voisitko kertoa takan hintaa suurinpiirtein? Kiitos jos viitsit vastata, helpottaisi kovasti meidän päätöstä !!

    VastaaPoista